Dr. Heinrich Grausgruber List of Publications (December 2010) |
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2010 Firdissa Eticha, Grausgruber H., Berghofer E. , 2010: Multivariate analysis of agronomic and quality traits of hull-less barley (Hordeum vulgare L.). Journal of Plant Breeding and Crop Science 2, 81-95. Firdissa Eticha, Woldeyesus Sinebo, Grausgruber H., 2010: On-farm diversity and characterization of barley (Hordeum vulgare L.) landraces in the highlands of West Shewa, Ethiopia. Ethnobotany Research and Applications 8, 25-34. Gollner G., Gabler C., Grausgruber-Gröger S., Friedel J.K., Grausgruber H., Freyer B. , 2010: Körnerleguminosen in Mischkulturen mit Leindotter (Camelina sativa) im Ökologischen Landbau unter pannonischen Standortbedingungen. Journal für Kulturpflanzen 62, 402-408. Grausgruber H., 2010: Vorzüge "alter Getreidesorten". In: Hamader H., Reisinger J. (Hrsg.), Das neue Getreide-Kochbuch. Raffinierte Rezepte für bewusste Genießer, p. 14. Österr. Agrarverlag, Wien. Grausgruber H., 2010: Pflanzenzüchtung: Viel diskutiert! 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Kinner M., Siebenhandl-Ehn S., Grausgruber H., Kronawetter G., Pérez Berrocal L., Gollinger T., Wurbs P., Prückler M., Berghofer E., 2010: Naked barley - Opportunities for food with more than taste. Cereal Foods World 55, Supplement, A55. 2009 Schmidt J., Gergely S., Schönlechner R., Grausgruber H., Tömösközi S., Salgo A., Berghofer E., 2009: Comparison of different types of NIR instruments in ability to measure beta-glucan content in naked barley. Cereal Chemistry 86, 398-404. Firdissa Eticha, Grausgruber H., Berghofer E., 2009: Utilization of barley (Hordeum vulgare L.) landraces in the highlands of West Shewa, Ethiopia. Plant Genetic Resources: Characterization and Utilization 7, 154-162 Firdissa Eticha, Grausgruber H., 2009: Food use and grain quality of Ethiopian barley. In: Zerihun Tadele (Ed.), New approaches to plant breeding of orphan crops in Africa, Proc. Int. Conf., 19-21 Sep 2007, Bern, Switzerland, pp. 57-68. 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